Νόμιμη η κινητοποίηση σε λεωφορεία - τρόλεϊ

Νόμιμη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο η σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλει, υπό την ομπρέλα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, απορρίπτοντας την προσφυγή της διοίκησης αστικών συγκοινωνιών. Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια του Μετρό, του ηλεκτρικού και

του τραμ, αφού αποκαταστάθηκε πλήρως η επαναλειτουργία των μέσων. Ωστόσο, δεν πραγματοποιείται η κυκλοφορία για τους συρμούς του Μετρό στοτμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας του προαστιακού.

Χωρίς λεωφορεία και τρόλει θα μείνει έως την Κυριακή η πρωτεύουσα. ενώ ακινητοποιημένα θα μείνουν επίσης έως τη Δευτέρα τα τρένα του ΟΣΕ, και ο προαστιακός. Στους επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια για τις ημέρες των κινητοποιήσεων, θα επιστρέφεται το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδίου» ανάλογα με την επιθυμία τους.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα να εκτροχιαστεί και να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού για αυτό πρέπει να εφαρμόσει το ενιαίο μισθολόγιο χωρίς εξαιρέσεις», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

Διαβάστε προηγούμενη είδηση εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα