Ορκίστηκε ο Π. Πικραμμένος

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος, ορκίστηκε νωρίτερα υπηρεσιακός πρωθυπουργός, που θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές πιθανότατα στις 17 Ιουνίου.
Αυτή την ώρα, ο κ.Πικραμμένος
έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον απερχόμενο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρακτικά της σημερινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. «Έχουμε μπροστά μας 2 δρόμους. Από τη μία να αλλάξουμε τα πάντα και από την άλλη να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου από το ευρώ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.. «Να μην υπογράψει καμία υπουργική απόφαση που αφορά σε μειώσεις μισθών και συντάξεων», ζήτησε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Έχουν στενέψει εξαιρετικά τα περιθώρια λαϊκισμού και ανευθυνότητας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει καμία απόφαση για παραχώρηση δημόσιας περιουσίας», τόνισε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Να πολλαπλασιάσει τη δύναμη που έδωσε στη Δημοκρατική Αριστερά στις 6 Μαΐου, ζήτησε από το λαό, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

«Το πολιτικό παιχνίδι δεν έλειψε ούτε και από τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης», σημείωσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα