Ρεάλ με έξι... σφαίρες

Επίδειξη δύναμης απο την Ρεάλ Μαδρίτης που συνέτριψε με 6-2 τη Μάλαγα (αγωνίζονταν με δέκα παίκτες απο το 21΄). Στα 200 γκολ έφτασε ο Ρονάλντο Απομακρύνεται πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ για τη Μάλαγα, αφού τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Ισπανικού πρωταθλήματος, βρίσκεται ισάριθμους βαθμούς μακριά από την 4η Σοσιεδάδ και παράλληλα μόλις στο +4 από την 7η Μπέτις. Στο +5 από την Ατλέτικο οι Μαδριλένοι, έχοντας όμως και ματς περισσότερο.

Ο Αλμπιόλ έκανε το 1-0 μόλις στο 3΄. Ο Σάντα Κρους ισοφάρισε στο 15΄. Έξι

λεπτά αργότερα ωστόσο έγινε η φάση που σε σημαντικό βαθμό καθόρισε τη μοίρα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Ο Ρονάλντο ανατράπηκε από τον Σέρχιο Σάντσες, αλλά αρχικά το κράτημα φαίνεται να γίνεται εκτός περιοχής, ωστόσο ο Χέσους Ζιλ έδειξε την άσπρη βούλα, ενώ απέβαλε και τον αμυντικό της Μάλαγα.

Ο «CR7» ήταν αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, ωστόσο δεν μπόρεσε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα όμως (26΄) ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε την... ρεβάνς. Αυτό ήταν το 200ο του γκολ με τα χρώματα της Ρεάλ. Το 3-1 το έκανε ο Οζίλ στο 33΄. Ο Αντούνιες μείωσε σε 3-2 στο 36΄ και ο Μπενζεμά στις καθυστερήσεις έγραψε το 4-2.


Στο δεύτερο μέρος κατέβασε ταχύτητα η Ρεάλ, αλλά έστω κι έτσι μπόρεσε να βρει ακόμα δύο φορές δίχτυα. Πρώτα ήταν το εξαιρετικό σουτ του Μόντριτς εκτός περιοχής στο 64' και αφού ο Ντεμικέλις αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 72' αφήνοντας τους Ανδαλουσιάνους με εννιά, ήρθε ο Ντι Μαρία για να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντιέγκο Λόπεζ, Νάτσο, Βαράν, Αλμπιόλ, Κοεντράο (76' Φαμπίνιο), Τσάμπι Αλόνσο, Εσιέν, Οζίλ, Μόντριτς (65' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Μπενζεμά (68' Ιγκουαΐν).


ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο (40' Καμενί), Σέρχιο Σάντσεθ, Ντεμικέλις, Λουγκάνο, Αντούνες, Ίθκο, Καμάτσο, Πορτίγιο, Ελισέου (75' Ονιέβου), Μπαπτίστα (27' Ιτούρα), Σάντα Κρουζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα