Σε Παρίσι και Οπόρτο τα...αστέρια

Μπορεί στο σημερινό πρόγραμμα να μην έχει ντέρμπι όπως το χθεσινό στη Μαδρίτη, αλλά όταν παίζουν Παρί Σ.Ζ. - Μπαρτσελόνα και Πόρτο - Μπάγερν, με φόντο τους ισπανούς προπονητές στους πάγκους, όλοι βλέπουν Champions League.

Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς και Λιονέλ Μέσι δεν θα τεθούν αντιμέτωποι στο Παρίσι στον σημερινό πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα. Ο Σουηδός είναι τιμωρημένος με αποτέλεσμα

να μην υπολογίζεται από τον Μπλαν. Από την άλλη πλευρά, η «Μπάρτσα» έχει τον Μέσι αλλά όχι και τον Ντάνι Άλβες.

Απόντες σημαντικοί και για τις δύο ομάδες, αλλά η μάχη αναμένεται έντονη, καθώς η Παρί απέκλεισε την Τσέλσι σε ένα συγκλονιστικό ματς στην Αγγλία και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Από την άλλη η «Μπάρτσα» πέρασε το «εμπόδιο» της Σίτι στην προηγούμενη φάση. Ωστόσο οι Καταλανοί δεν τα πάνε καθόλου καλά αφού δεν έχουν πάρει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς που έχουν δώσει επί γαλλικού εδάφους.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς η Πόρτο φαντάζει το αουτσάιντερ στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Το παραδέχονται και τα στελέχη της αλλά σκοπεύουν να καταβάλουν την προσπάθειά τους για το αντίθετο. Τα στατιστικά του Γκουαρντιόλα όμως δεν αφήνουν ιδιαίτερη αισιοδοξία. Είναι αήττητος με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Ωστόσο, στο Πόρτο θα παρατάξει μια Μπάγερν χωρίς σημαντικά στελέχη. Ρόμπεν, Ριμπερί και Σβάινστάιγκερ είναι οι σημαντικότερες απουσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα