Τη νίκη θέλουν ΠΑΟ και ΑΕΚ

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα Σάββατο, η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στις 17.15 η Σκόντα Ξάνθη υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων και η ΑΕΚ τον Πανιώνιο ενώ στις 19.30 ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Παναθηναϊκό.

Σκόντα Ξάνθη - Πλατανιάς Χανίων (17.15)

Τόσο η Ξάνθη όσο και ο Πλατανιάς

ψάχνουν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Οι μεν "Ακρίτες" για να ξεφύγουν όσο μπορούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας οι δε "Χανιώτες" για να μπορέσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής τους στην κατηγορία.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Σάντος, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Ντάνι, Πλατέλλας, Πρίττας, Σμιθ, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Σολτάνι, Νάκα, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Δέντσα, Δημήτρη, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κάστελς, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ποτουρίδη, Στόλερ, Τέτε, Τζανή, Τσιντί.

ΑΕΚ- Πανιώνιος (17.15)

Η ΑΕΚ μετά τα τελευταία της αποτελέσματα και την ανεβασμένη της ψυχολογία θέλει άλλους τρεις βαθμούς νίκης απέναντι στον Πανιώνιο για να στοχεύει ψηλότερα. Μετά τη νίκη του επί του Λεβαδειακού ο Πανιώνιος θέλει να αποδείξει πως υπάρχει και συνέχεια.

Η αποστολή της ΑΕΚ:Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Αγκιρίμπα, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Η αποστολή του Πανιώνιου:Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Γιαννούλης, Σμυρλής, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Καρτσαμπάς, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντούνης, Σάμαρης, Οκόγιε, Καμπάνταης, Γανωτής, Μπούζας, Παναγιωτούδης

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (19.30)

Να αποδείξει πως η νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι δεν ήταν μία… παρένθεση, αλλά ένα σημάδι αγωνιστικής ανάκαμψης θέλει ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα