Τροποποίηση προγράμματος

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι λόγω των επικείμενων εκλογών (20/9), το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα» τροποποιείται από 10 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου η προγραμματισμένη συναυλία της Χορωδίας του Οργανισμού στα Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών μεταφέρεται στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ύψος αγάλματος Μακρυγιάννη) στις 7μ.μ.

Η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας στο πλαίσιο του 5ου Πανελλήνιου Masterclass

Διεύθυνσης Ορχήστρας την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου μεταφέρεται από τα Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ανοικτό Θέατρο Κολωνού στις 8μ.μ.

Η θεατρική παράσταση «Γέρμα» από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου Κ. Πατησίων στο Ανοικτό Θέατρο Κολωνού μεταφέρεται από το Σάββατο 19/9 το Σάββατο 12/9 στις 8μ.μ.

Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας αποκτά νέες ημερομηνίες διεξαγωγής, από 23/9 έως 4/10, όπως και το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 25/9 έως 11/10.

Η συναυλία "Giuseppe Verdi: I due Foscari" της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Οργανισμού στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού μεταφέρεται από την Πέμπτη 24/9 την Τετάρτη 30/9 στον ίδιο χώρο στις 8μ.μ.

Αναβάλλονται οι συναυλίες της σειράς «Νέα σημεία πολιτισμού στην πόλη» το Σάββατο 12/9 στον Πεζόδρομο Βουκουρεστίου με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, την Τρίτη 15/9 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με τη Big Band, την Τετάρτη 16/9 στην πλατεία Αγ. Παύλου με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και τη Χορωδία, καθώς και το Σάββατο 19/9 στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου με τη Big Band.
Επίσης, αναβάλλονται η συναυλία της Big Band «Μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της πόλης» στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η σειρά εκδηλώσεων «Δράσεις Πολιτισμού στο Πάρκο 2015» στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, το Athens Gardens Festival (11 - 13/9) και το "Philosophy Walk" (18 - 20/9) θα πραγματοποιηθούν το 2016.

Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού:
Καπανέως & Ιωαννίνων, σταθμός Μετρό: Σεπόλια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800 ή να επισκεφτούν το www.opanda.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα