Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια

15:13 8/9/2013 - Πηγή: NewsBomb

Επίθεση με βόμβες μολότοφ έκανε χθες το βράδυ, στις 23.45, ομάδα πενήντα ατόμων κατά διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Δεύτερη επίθεση πραγματοποίησαν κατά της ίδιας διμοιρίας και στις 02.30 τα ξημερώματα ομάδα δέκα περίπου ατόμων.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις που προσέτρεξαν στο σημείο, προσήχθησαν δεκαέξι (16) άτομα και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α.,

ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Ιταλίας, ηλικίας 46 ετών, γιατί μέσα στο σακίδιο πλάτης που έφερε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• ένα (1) σιδερένιο αεροβόλο πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με πλαστικά σφαιρίδια
• ένα (1) σακουλάκι με πλαστικά σφαιρίδια
• ένα (1) κυλινδρικό δοχείο που περιείχε ποσότητα συμπιεσμένου υγρού
• μία (1) ανταλλακτική κάννη του πιστολιού

Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε συλληφθεί την 17-11-2011 στο κέντρο της Αθήνας για διατάραξη κοινής ειρήνης, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί όπλων, καθόσον συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που επιτίθονταν εναντίον αστυνομικών και σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας του.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα