Τζαβέλλας: Ας με λένε κι αλήτη…

Ο διεθνής αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είχε αναφέρει μετά το τέλος του ματς πως είναι χαρούμενος γιατί αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην έδρα του Άρη, υπονοώντας τον υποβιβασμό των «κίτρινων», με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του να γίνονται αντικείμενο έντονης κριτικής.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, o Γιώργος Τζαβέλλας έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους αναφέρουν πως «πουλάει οπαδιλίκι», υπογραμμίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει αν

θα τον πουν «κωλόπαιδο» και «αλήτη» καθώς αυτοί που πρέπει γνωρίζουν πολύ καλά το ήθος και την αξία του.

Χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος έγραψε: «Την αφοσίωση σε αυτούς που σου δίνουν δύναμη, σε τιμούν και σε εμπιστεύονται, στην Ελλάδα το ονομάζετε "οπαδιλίκι". Επίσης το να λες τη γνώμη σου το ονομάζετε "λαΐκισμό". Καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του και να με θεωρεί "κωλόπαιδο" και "αλήτη". Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι όπου κι αν αγωνιζόμουν, σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Φρανκφούρτη, Μονακό, ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδος, ήμουν ο ίδιος είτε είχαν πολύ κόσμο, είτε όχι και πάντα προσπαθούσα για την ομάδα μου. Αυτό μου αρκεί κύριοι… Άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα πρέπει μόνο να παίζει μπάλα και να μην μιλάει… Σας ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα επικοινωνία μας φίλοι μου».

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα