«Business Transformation Stories» στην Αλεξανδρούπολη

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου, διοργανώνει την τρίτη εκδήλωση της σειράς με τίτλο «Business Transformation Stories ΙΙΙ» την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στην Νομαρχία Αλεξανδρούπολης.

Η σειρά εκδηλώσεων «Business Transformation Stories», αποτελεί μία πρωτοβουλία της Επιτροπής Εκπαίδευσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΑΕΕ, με στόχο την ανάδειξη της αξίας του διαλόγου μεταξύ των επιχειρήσεων.

Η

Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΑΕΕ, τόνισε:

«Σε ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς, η συνεργασία και ο ανοικτός διάλογος μπορούν να βοηθήσουν στον ουσιαστικό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και στην διατήρηση μιας πορείας ανάπτυξης. Από τη μία πλευρά, οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο, βοηθώντας τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στις προσπάθειές τους για πιο σταθερά βήματα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, για μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και στην εξέλιξη του εργασιακού περιβάλλοντος. Από την άλλη, μεγάλες, εδραιωμένες επιχειρήσεις διαθέτουν πλήθος γνώσεων και μακροχρόνια εμπειρία, που μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στις νεοφυείς».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του LIGHT HUB και του mindspark+.

Keywords
Τυχαία Θέματα