Capsis Hotels και Ristart σε νέα συνεργασία

Νέα συνεργασία ξεκινούν τα Capsis Hotels με τη Ristart, η οποία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής επικοινωνίας του brand στα social media. Ο σκοπός είναι η γνωστοποίηση και η ενδυνάμωση του brand name σε στοχευμένο κοινό για κάθε ξενοδοχείο (Capsis Hotel Thessaloniki, Capsis Bristol Boutique Hotel

και Capsis Astoria Heraklion).

Οι στόχοι που τέθηκαν δε, αφορούν στην αύξηση της προβολής του brand, αναδεικνύοντας ολοκληρωμένα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ιστορίας του, καθώς και την αύξηση της αλληλεπίδρασης με το κοινό μέσα από την παραγωγή περιεχομένου σε Facebook και Instagram.

Ο Παναγιώτης Γαρουφαλίδης, Co-founder & Digital Strategist της Ristart δήλωσε στο DailyFax: «Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση των Capsis Hotels για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αναθέτοντάς μας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής επικοινωνίας του brand στα social media.

Η δέσμευσή μας είναι να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αναδεικνύοντας την αξία και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία του ομίλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα