Το Powerade υποδέχεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες με νέα επικοινωνία

Φέτος το καλοκαίρι, το Powerade, χορηγός των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, συνεχίζει με τη βραβευμένη, παγκόσμια καμπάνια «Pause is Power» στην οποία πρωταγωνιστεί η Simon Biles, Αμερικανή πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής και κάτοχος 7 Ολυμπιακών μεταλλίων.

Το Powerade ως επίσημος χορηγός στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Παρισιού 2024, έχει δημιουργήσει μία καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Τατιάνα Γκουσίν (Στίβος), Νόρα Δράκου (Κολύμβηση), Νικόλ Ελευθεριάδου (Υδατοσφαίριση) και Νίκο Ηλιόπουλο (Ενόργανη Γυμναστική), αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και τους τρόπους που τους υποστηρίζει.

Η παγκόσμια καμπάνια είναι ήδη στον «αέρα» στην Ελλάδα σε digital περιβάλλον αλλά και με έναν διαγωνισμό με τίτλο «Powerade Olympics 2024», μέσω του Coca-Cola app, με διάρκεια από την 1η Ιουλίου έως και την 30η Αυγούστου.

Παράλληλα, το Powerade, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και προσφέρει μία εμπειρία θέασης της διοργάνωσης, δροσίζοντας τους παρευρισκόμενους με τα προϊόντα Mountain Blast, το νέο Mountain Blast Zero και το Orange Flair.

Keywords
Τυχαία Θέματα