Head of Creative στη Humble αναλαμβάνει ο Άλεξ Έσσλιν

Ο Άλεξ Έσσλιν αναλαμβάνει Head of Creative στη Humble. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 ως trainee copywriter στην Cream, μετακινήθηκε στην UpSet! για 2 χρόνια, και στη συνέχεια στη Soho Square Athens, όπου παρέμεινε για 13 χρόνια. Στην καριέρα

του εργάστηκε σε όλες τις βαθμίδες του κειμενογράφου, δημιούργησε με όλες τις ομάδες που συνεργάστηκε καμπάνιες, που βραβεύθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, έχει διακριθεί με περισσότερα από 70 Ermis Awards, Effie Awards Hellas & Europe, Epica Awards, Young Lions Awards κ.ά. Έχει διατελέσει επίσης Πρόεδρος και Μέλος κριτικών επιτροπών στα Ermis Awards, τα Young Lions Competition Hellas και τα Ermis Young Creatives.

Έχει, επίσης, ασχοληθεί με τη συγγραφή κινηματογραφικού σεναρίου. Ερχόμενος στη Humble, με εφόδιο την πολυετή εμπειρία του, έχει ως άμεσο στόχο τη δημιουργική της εξέλιξη και την ανάδειξή της σε μια εταιρεία «που θα αποτελεί έναν έμπιστο, πρωτοποριακό μα πάνω απ’ όλα “ταπεινό” συνεργάτη, για κάθε διαφημιζόμενο», όπως επισημαίνεται.

Ο Νίκος Ξυδάς, Founder της Humble, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά, η προσθήκη του Άλεξ στην ομάδα μας, ενός από τους πιο ταλαντούχους Δημιουργικούς στην ελληνική αγορά και σηματοδοτεί την εξέλιξη της Humble σε ένα 360° Full Service Advertising Agency».

Keywords
Τυχαία Θέματα