Ierax Analytics και Estia Home Art σε νέα συνεργασία

Με τα μπουκάλια θερμός να βλέπουν συνεχή αύξηση λόγω της έντονης ζέστης και τα «θέλω» των καταναλωτών να γίνονται αρκετά περίπλοκα, η Estia Home Art ζήτησε από την Ierax Analytix να προχωρήσει σε έρευνα και ανάλυση της αγοράς, ώστε να έχει έναν αναλυτικό «χάρτη» των καταναλωτικών συνηθειών.

Περισσότεροι από 1.000 καταναλωτές συμμετείχαν στην ποσοτική έρευνα και τα αποτελέσματα πλέον βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων της Estia Home Art

για να προσαρμόσουν τις στρατηγικές πωλήσεων και marketing.

O Χάρης Λαλάτσης, Founder & Market Analyst στην Ierax Analytix, δήλωσε στο DailyFax: «Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη ενός τόσο πετυχημένου brand όπως είναι η Estia Home Art. Πλέον, τα πρωτογενή δεδομένα και η μελέτη του καταναλωτή είναι το βασικότερο όπλο στη φαρέτρα των τμημάτων marketing και πωλήσεων.

Τα θερμός μπουκάλια έρχονται στο προσκήνιο και, μάλιστα, είδαμε το viral video της Stanley στο TikTok και τον αντίκτυπο που είχε. Είναι άλλωστε προϊόντα που πρέπει να συνδυάζουν την πρακτικότητα με την αισθητική. Και αυτές οι δύο παράμετροι μερικές φορές δεν θέλουν να συνεργάζονται. Όμως, η Estia Home Art έχει τον τρόπο να πάρει τα δεδομένα της Ierax Analytix και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα