Mondelēz: 30 χρόνια σχολικών επισκέψεων στο Εργοστάσιο Παυλίδης

Ολοκληρώθηκε και φέτος το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχολικών επισκέψεων «Μια μέρα στο εργοστάσιο», μια συνεργασία της Mondelēz με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Από το 1994, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, έχουν πραγματοποιηθεί 715 επισκέψεις με τη συμμετοχή πάνω από 16.000 μαθητών/μαθητριών και 756 εκπαιδευτικών.

Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έρθουν σε επαφή με τον κλάδο της σύγχρονης βιομηχανίας, να δουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία

της σοκολάτας και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο βασικές αρχές υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής.

«Για τη Mondelēz Ελλάδας, η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης μέσα από τη συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο μας δίνει ξεχωριστή χαρά, καθώς επιτρέπει να μπορούμε να μεταφέρουμε στους εφήβους δεδομένα για τη λειτουργία του σύγχρονου βιομηχανικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι. Παράλληλα, προάγοντας την ενσυνείδητη κατανάλωση (Mindful Snacking) ενθαρρύνουμε το σύνολο των καταναλωτών να απολαμβάνουν τα σνακ τους με τον σωστό τρόπο και στη σωστή στιγμή», επεσήμανε η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, Corporate & Government Affairs Manager για την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mondelēz, Εργοστάσιο Παυλίδης,Mondelēz, ergostasio pavlidis