Η Chiquita εγκαινιάζει το νέο ωριμαντήριο στο Bergamo

Η Chiquita εγκαινίασε πρόσφατα το μεγαλύτερο, όπως επισημαίνει, ωριμαντήριο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Cortenuova, στο Μπέργκαμο. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Massimo Cocchi, μαζί με εταίρους του κλάδου και πελάτες της εταιρείας.

Ο Joop in ‘t Veen, Διευθυντής Μεταφορών Ωρίμανσης και ΕΜΕ στην Chiquita, δήλωσε: «Τα εγκαίνια του νέου ωριμαντηρίουου υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας στην καινοτομία,

την ποιότητα και τη βιωσιμότητα στον τομέα της διανομής μπανάνας. Στρατηγικά τοποθετημένη στην καρδιά της Ιταλίας, η εγκατάσταση αυτή αποτελεί πυλώνα της υπόσχεσής μας για άριστη ποιότητα προς τους καταναλωτές και υποστήριξη όλων των επιχειρηματικών εταίρων που ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο».

Το κέντρο διανομής διαθέτει 24 θαλάμους ωρίμανσης, 48 παλετών διπλού επιπέδου, 2 γραμμές παραγωγής με δυνατότητα συσκευασίας έως και 45 τελάρα/λεπτό, καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης. Η λειτουργία του νέου ωριμαντηρίου της Chiquita ενισχύει την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διανομή των μπανανών της Chiquita στην Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα