OCTANE: Η OCTANE Management Consultants βραβεύεται ως Best Workplace 2024

Η διασφάλιση του εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος αποτελεί σημείο αναφοράς σε κάθε στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, και ιδιαίτερα το 2023, όπου σχεδόν διπλασίασε το ανθρώπινο δυναμικό της.

Μετά από 17 χρόνια πορείας στην αγορά, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η OCTANE είναι στρατηγικά τοποθετημένη ως μια κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα του Management Consulting και ως μια toptier

συμβουλευτική εταιρεία πρώτης επιλογής για C-level executives στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με αντικείμενα όπως η εφαρμοσμένη στρατηγική, η βελτίωση εμπειρίας πελάτη, η εμπορική τοποθέτηση, η αναδιοργάνωση και η βελτίωση απόδοσης.

Το όνομα «OCTANE» άλλωστε περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρόλο που θέλουμε να έχουμε αναφορικά με τους πελάτες μας. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ένα «καύσιμο υψηλής απόδοσης» που μπορεί να ενισχύσει τις επιδόσεις μιας εταιρείας ώστε οι «μηχανές» της να αποδώσουν το maximum!

Το 2022, κεφαλαιοποιώντας την επιτυχημένη πορεία μας, ενισχύσαμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο με τη συμμετοχή του LATSCO Family Office στο μετοχικό μας κεφάλαιο.

Το 2024, η OCTANE βραβεύθηκε ως Best Workplace 2024 στην πρώτη της συμμετοχή στoν θεσμό. Επιπρόσθετα, διακρίθηκε μεταξύ των καλύτερων εταιρειών για εργασία για τις γυναίκες, Best Workplaces for Women 2024 και πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work με το 98% των εργαζομένων μας να δηλώνουν ότι «Είμαι υπερήφανος να λέω σε άλλους ότι εργάζομαι εδώ».

Οι αναγνωρίσεις αυτές αποτελούν κινητήρια δύναμη για διαρκή βελτίωση τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα προς όλες τις κατευθύνσεις ενισχύοντας την εργασιακή εμπειρία στην OCTANE και κατ’ επέκταση τη συνολική απόδοση της εταιρείας.

Learning Organization & Growth Mindset
H OCTANE έχει διαμορφώσει ένα καινοτόμο πλαίσιο προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης βασισμένο στον θεσμό του Learning Organisation και του Growth Mindset ενθαρρύνοντας την απόκτηση, δημιουργία και μεταφορά γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών με στόχο τη βελτίωση των επιδόσεων των στελεχών της και της επιτυχημένης προσαρμογής τους στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει σειρά εσωτερικών εκπαιδεύσεων την Πρώτη Παρασκευή Κάθε Μήνα που απευθύνεται σε όλους τους εργαζομένους και πραγματοποιείται είτε από τη διοίκηση είτε από εξειδικευμένους συνεργάτες σε θέματα που αφορούν τόσο «hard skills» όπως Financial Modeling όσο και σε ευρύτερη θεματολογία σχετική με το αντικείμενο της εταιρείας όπως στρατηγική, διαχείριση έργων, έρευνα και ανάλυση αγορών. «Χτίζοντας» μεθοδικά την Internal Training Digital Library έχουμε διαμορφώσει μία πλούσια εκπαιδευτική πηγή την οποία αξιοποιούμε με πολλαπλά επιμορφωτικά οφέλη και στο induction των νέων εργαζομένων.

Partner Breakfast
Οι 3 partners της OCTANE βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους ως πρωτοπόροι ηγέτες και καταξιωμένοι μέντορες. Ο θεσμός «Partner Breakfast» αποτελεί μία μηνιαία πρωινή συνάντηση της ομάδας, χωρίς προκαθορισμένη ατζέντα, με έναν από τους partners. Η πρωτοβουλία αυτή έμπρακτα αναδεικνύει τη χαρακτηριστική εταιρική κουλτούρα της OCTANE που δημιουργεί ευκαιρίες ουσιαστικής επικοινωνίας, γνώσης, μεταδοτικότητας και της αίσθησης του ανήκειν. Κάθε «Partner Breakfast» προσδίδει προστιθέμενη αξία θεμελιώνοντας την προσβασιμότητα των εργαζομένων στους partners και χρήζει ιδιαίτερης εκτίμησης από όλους με υψηλό ποσοστό συμμετοχής.

Στην OCTANE παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση να επικεντρωνόμαστε στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος όπου κάθε άτομο αισθάνεται ότι εκτιμάται, ενθαρρύνεται και ενδυναμώνεται να πετύχει προσωπικά και επαγγελματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
OCTANE, OCTANE Management Consultants,Best Workplace 2024