To Spotify επενδύει στο rebranding του Ads Manager

Το Spotify προχώρησε στο rebranding της self-serve διαφημιστικής του πλατφόρμας, Spotify Ads Manager (μέχρι πρότινος γνωστής ως Spotify Ad Studio) για να προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες προβολής. Η Spotify αναφέρει ότι το λανσάρισμα σηματοδοτεί την απόφασή της να επενδύσει στη διαφήμιση ως «μακροπρόθεσμο μοχλό ανάπτυξης».

Με νέα εμφάνιση

και αίσθηση, το Spotify Ads Manager πλέον περιλαμβάνει έναν νέο σχεδιασμό που στοχεύσει στην απλοποίηση της διαδικασίας πλοήγησης για τους διαφημιζόμενους, καθώς και
προηγμένες δυνατότητες στόχευσης κοινού.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα επεκτείνει το menu της πλατφόρμας, μέσα στο επόμενο διάστημα, παρέχοντας στους διαφημιζόμενους μια ευρύτερη γκάμα επιλογών όσον αφορά τα κοινά που προσεγγίζουν και δοκιμάζουν, ενώ θα παρουσιάσει και το «Audience Manager», έναν ειδικό χώρο, όπου οι διαφημιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τα αποθηκευμένα κοινά τους.

Επιπλέον, το αναμορφωμένο Ads Manager διαθέτει νέα ad formats, τα οποία έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στην επέκταση των δυνατοτήτων των διαφημιζόμενων να προσαρμόζουν τις διαφημίσεις τους εντός της εφαρμογής.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα