«Χρυσή» για δεύτερη φορά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία για τις ESG επιδόσεις της

Για δεύτερη φορά, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διακρίθηκε με το βραβείο Gold του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index 2023-2024, για την ολοκληρωμένη Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης, που ενσωματώνει δράσεις και μετρήσιμους στόχους περιβαλλοντικής και κοινωνικής διάστασης, στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και ενέργειες για τη γενικότερη ενίσχυση του κλάδου, βάσει των σημαντικότερων ESG κριτηρίων διεθνώς.

Παράλληλα, η εταιρεία

τιμήθηκε και με τον Ειδικό Έπαινο στην κατηγορία Workplace. Στην εκδήλωση απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) βράβευσε, για 16η συνεχή χρονιά, ελληνικές εταιρείες που εκπληρώνουν επιτυχώς την αξιολόγηση του νέου, ανανεωμένου και ακόμα πιο απαιτητικού CR Index 2023-2024.

Ο Γιάννης Γεωργακέλλος, Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Υποθέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ανέφερε: «Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίζουμε να παράγουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους και ενισχύει το όραμά μας για ανάπτυξη σε κάθε τομέα που αφορά το περιβάλλον, τις τοπικές κοινωνίες και την υπευθυνότητα μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες και στρατηγικές συνέργειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσή, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ESG,chrysi, athinaiki zythopoiia, ESG