Έως τις 15/12 οι αιτήσεις στα PR Awards 2024

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη των νικητών τους μπήκαν τα PR Awards 2024. Οι κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς είναι οι: Best PR Agency / Consultancy of the Year, Best In-House PR Team of the Year, Best PR Campaign of the Year, Platinum Awards. Τις υποψηφιότητες θα αξιολογήσει ανεξάρτητη επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους εταιρειών, θεσμικών φορέων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

Για τη φετινή διοργάνωση, η Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης Μπέττυ Τσακαρέστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Επικοινωνίας,

Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων Ad and PR Lab και Επιστημονική Υπεύθυνη της Creative+ της Δομής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Παντείου Πανεπιστημίου, αναφέρει:

«Τα PR Awards επιβραβεύουν τα κορυφαία στρατηγικά, δημιουργικά και καινοτόμα έργα, πρωτοβουλίες και καμπάνιες δημοσίων σχέσεων. Οι επαγγελματίες που υπηρετούν το οικοσύστημα της επικοινωνίας και της καινοτομίας σε ιδιωτικούς, κοινωνικούς ή δημόσιους οργανισμούς αναλαμβάνουν όλο και πιο ένθερμα την ευθύνη να συνεισφέρουν στη διατήρηση ενός πεδίου ανοιχτού διαλόγου, συνεργασίας, σεβασμού, αποδοχής και συμπερίληψης για τις κοινωνίες μας, που είναι σε περίοδο μεγάλων μετασχηματισμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα