Η General Motors ανανεώνει το agency ρόστερ της

Το ρόστερ των συνεργατών της ανανεώνει η General Motors, σε μια προσπάθεια να αναπτύξει δημιουργικό το οποίο θα της δώσει ώθηση να τοποθετηθεί στην κορυφή των consideration lists αγοράς οχήματος.

«Η GM χτίζει ένα μοντέρνο παγκόσμιο μοντέλο marketing, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες σκέπτονται πρώτα τα οχήματά της τώρα και στο μέλλον», εξηγεί η Molly Peck, global Chief Transformation Officer, General Motors. Το μοντέλο περιλαμβάνει ένα μείγμα από νυν και νέα

agencies. Ειδικότερα, η εταιρεία εγκαινιάζει τη συνεργασία με «agencies σχεδιασμένα να προσφέρουν φρέσκο και καινοτόμο δημιουργικό», συμπεριλαμβανομένων των Anomaly, Mother, Preacher και 72andSunny.

Θα υποστηρίζονται δε από τη MediaMonks, «η οποία θα φέρει μια μοντέρνα προσέγγιση στη real-time, αποτελεσματική ανάπτυξη περιεχομένου». Σε αυτά θα προστεθούν η Omnicom Precision Marketing Group, η οποία θα είναι η επικεφαλής εταιρεία για το CRM και η Dentsu, η οποία θα παραμείνει το επικεφαλής media agency. Οι παραπάνω αλλαγές ολοκληρώνουν το review της εταιρείας, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα