Η Leo Burnett σχεδίασε το Pamperthlon

Τα Pampers της P&G, εμπνευσμένα από τους μικρούς «άθλους» που κάνουν τα μωρά καθώς ανακαλύπτουν τον κόσμο, συνεργάστηκαν με τη Leo Burnett και οργάνωσαν το Pamperthlon, με σκοπό να γιορτάσουν το λανσάρισμα των νέων Pampers Pants. Το Σάββατο 8 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο Avenue Mall,

όπου τα παιδιά μπορούσαν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες για την ηλικία τους, αλλά και να κερδίσουν δώρα.

Η Leo Burnett, το creative agency του Publicis Groupe Greece, εμπνεύστηκε από τα καθημερινά επιτεύγματα των μικρών «υπεραθλητών», αλλά και την άνεση που προσφέρουν τα Pampers στο ταξίδι της ανάπτυξη τους και σχεδίασε τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Βασικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Τζένη Θεωνά και ο Τάσος Ιορδανίδης, ενώ επιπλέον παρευρέθηκαν και δύο ειδικοί στην κινησιολογία για μικρά παιδιά, η Έρρικα Πρεζεράκου από το Replayce και η Αγγελική Λαλαγιάννη από το babymove.gr. Το Pamperthlon υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την event production agency The Magic Bus και το PR agency TouchPoint Strategies.

Keywords
Τυχαία Θέματα