Η Kinesso EMEA ενισχύει την ηγετική ομάδα

Στην ενίσχυση της ηγετικής της ομάδας στην περιοχή EMEA προχώρησε πρόσφατα η Kinesso του IPG Mediabrands, εντάσσοντας σε αυτήν τη Lauren Ogúndèkó, πρώην Chief Digital Officer στο αδελφό agency της Mediabrands, Initiative UK & International, καθώς και μέλος ΔΣ στην Kinesso UK & Ireland, η οποία προήχθη σε Chief Transformation Officer, Kinesso EMEA.

Επίσης,

επέκτεινε τον ρόλο της Sanita Sandhu ως Chief Strategy Officer, περιλαμβάνοντας σε αυτόν και τον τομέα του growth, προάγοντάς τη σε Chief of Strategy and Growth, Kinesso EMEA.

Στον νέο της ρόλο, η Lauren Ogúndèkó θα είναι υπεύθυνη για την ευθυγράμμιση των προσεγγίσεων του performance με τις ομάδες του ευρύτερου strategy and planning της Kinesso και των συνεργατών της IPG.

Αντίστοιχα, η Sanita Sandhu αναλαμβάνει την προώθηση του client performance και growth, καθώς και να βοηθήσει, ώστε τα συνεργαζόμενα agencies του IPG να υιοθετήσουν τις δυνατότητες και την τεχνολογία performance marketing της Kinesso. Οι Ogúndèkó και Sandhu θα αναφέρονται στην Chloe Hawking, EMEA President, Kinesso.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα