Η Kärcher συμβάλλει στην αναβάθμιση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης

Η Kärcher Ελλάδος υποστηρίζει την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας με την απομάκρυνση ανεπιθύμητων graffiti.

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται μέσω σειράς παρεμβάσεων που υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στην

πρώτη από τις τέσσερις φάσεις του έργου, η Kärcher συνέβαλε στην απομάκρυνση της οπτικής ρύπανσης, εστιάζοντας στα graffiti.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκαν σε όλο το μήκος της Νέας Παραλίας, μέχρι τον Λευκό Πύργο, με στόχο τον καθαρισμό των πιο ρυπασμένων σημείων του παραλιακού μετώπου. Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση στα στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση του έργου στο μέλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kärcher Ελλάδος, Λάζαρος Φραντζής, δήλωσε: «Η καθαριότητα είναι πολιτισμός, και μέσα από τέτοιες δράσεις επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τον διάλογο με την κοινωνία και να προσφέρουμε για το κοινό καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα