Η Samsung κυκλοφορεί το τραγούδι «Open Always Wins» για το brand Galaxy

Η Samsung Electronics πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο single με τίτλο «Open Always Wins» σε συνεργασία με το συγκρότημα της K-Pop, Tomorrow X Together (TXT). Το νέο τραγούδι του brand κινητών συσκευών Galaxy, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Galaxy Unpacked την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαστε

περήφανοι που συνεργαστήκαμε με τους πρεσβευτές του Galaxy, Tomorrow X Together, για να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι που συμπυκνώνει αυθεντικά το πνεύμα της ανοιχτότητας», δήλωσε ο Jamie Park, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Experience Marketing Group, Mobile eXperience Business της Samsung Electronics.

Το κομμάτι ζωντανεύει μέσα από ένα νέο μουσικό video το οποίο συνδυάζει σκηνές από την προετοιμασία των TXT για μια παράσταση, με εμφανίσεις αθλητών της Team Samsung Galaxy. Το νέο single κυκλοφορεί σύντομα σε πολλαπλές μουσικές πλατφόρμες – συμπεριλαμβανομένων των YouTube Music και Spotify. Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του μουσικού video, θα ξεκινήσει και το dance challenge «Open Always Wins», ενθαρρύνοντας τους Samsung Galaxy fans παγκοσμίως να δείξουν την υποστήριξή τους και να επευφημήσουν τους αγαπημένους τους αθλητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Samsung, Open Always Wins,Galaxy