Η TheFutureCats μετασχηματίζεται σε Innovation Consultancy

Η TheFutureCats μετασχηματίζεται σε Innovation Consultancy και δημιουργεί 4 business units. Με την οργανωτική της αναβάθμιση, επανατοποθετείται στην αγορά με γνώμονα τις νέες ανάγκες και τις τεχνολογικές εξελίξεις, με μία ομάδα που αποτελείται από Innovation Consultants, Data

Scientists, Machine Learning Experts, Digital Marketing Specialists, Blockchain Researchers & Developers.

Τα 4 business units – Transform, Innovate, Foresight & Research – συνθέτουν τη νέα της δομή. Transform: Με ολιστική προσέγγιση και αποτελεσματικές στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού ενδυναμώνει επιχειρήσεις και brands στα πρώτα βήματα δημιουργίας Digital Footprint. Innovate: Μέσα από την εξειδίκευση σε Web 3.0 projects, προετοιμάζει τις επιχειρήσεις, αξιοποιώντας αναδυόμενες τεχνολογίες όπως blockchain, τεχνητή νοημοσύνη, tokenization, virtual και augmented reality. Foresight: Εκπαιδεύει επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς σε διεθνές περιβάλλον, ώστε να πλοηγηθούν στην υφιστάμενη αβεβαιότητα, εφαρμόζοντας πρακτικές strategic foresight και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις μελλοντικές προκλήσεις. Research: Αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από εθνικά ή ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και εκπαιδεύει οργανισμούς, ενισχύοντας τις δεξιότητες της νέας εποχής (upskilling/reskilling), δημιουργώντας νέα γνώση και τεχνολογίες που προάγουν ένα πραγματικά βιώσιμο μέλλον.

«Με τον μετασχηματισμό της TheFutureCats σε Innovation Consultancy, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε μία νέα προσέγγιση στις μελλοντικές προκλήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων. Με προσθήκη εξειδικευμένων στελεχών και καινοτόμων εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργούμε ένα νέο παράδειγμα καινοτόμας συμβουλευτικής», δήλωσαν οι Founders, Χαράλαμπος Χατζάκος και Δημήτρης Δημητριάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα