Νέα global καμπάνια Drambuie

Για τη νέα παγκόσμια καμπάνια Drambuie, η δημιουργική εταιρεία Lucky Generals παρέδωσε ασπρόμαυρο σποτ 30΄΄, που έχει στο επίκεντρο νέο κοκτέιλ Drambuie με εσπρέσο και πάγο, και την έκπληξη που προξενεί. Συγκεκριμένα, κάτω από τη σημαία «A taste of the unexpected» της μάρκας, μετέτρεψαν το Drambuie σε «Dramboooie», προτείνοντας τον απρόσμενο συνδυασμό που προξενεί έκπληξη.

Η ταινία ανοίγει

με την παράδοση πάγου σε σπίτι εν όψει δείπνου. Η οικοδέσποινα σπάει τον πάγο, προετοιμάζει τα κοκτέιλ, τα σερβίρει στους προσκεκλημένους, κι εκείνοι εκφράζουν την έκπληξή τους για τον απρόσμενο συνδυασμό γεύσεων με επιφωνήματα. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Jackson Lee Forsythe για την Academy, σε δημιουργικό των Lily James και Naomi Nicholl.

Ο Gary Keogh, Global Brand Director για το Drambuie, δήλωσε σχετικά ότι: «Η omnichannel καμπάνια που εκθειάζει την έκπληξη και απόλαυση που βιώνει κάποιος όταν γεύεται το Drambuie iced espresso για πρώτη φορά, ήδη έχει δείξει προκαταρκτικά αποτελέσματα στη μετατόπιση της αντίληψης για το brand». Είναι η πρώτη καμπάνια Lucky Generals για το brand από την ανάληψη του λογαριασμού το 2023.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα