Σε εξέλιξη οι συμμετοχές στο Golden Drum

Ο διεθνής διαγωνισμός Golden Drum δέχεται υποψηφιότητες μέχρι τις 21 Αυγούστου 2024. Διαφημιστές, creative και media agencies, καθώς και ειδικοί του κλάδου επικοινωνίας καλούνται να υποβάλουν τις καλύτερες δουλειές τους. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στην επετειακή 30η εκδήλωση Golden Drum Awards Show, στις 10 Οκτωβρίου στο Portorož της Σλοβενίας.

Τα υποψήφια

έργα πρέπει να έχουν προβληθεί, δημοσιευθεί ή υλοποιηθεί για πρώτη φορά μεταξύ 22 Αυγούστου 2023 και 21 Αυγούστου 2024.

Τα έργα μπορούν να υποβληθούν σε έξι διαφορετικές ενότητες: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Media Excellence Drum, Creative Business Excellence Drum, και ένα ειδικό τμήμα All Juries. Φέτος, το φεστιβάλ παρουσιάζει τη νέα ομάδα Β2Β στο τμήμα Creative Business Excellence. Οι συμμετοχές θα εξεταστούν και θα κριθούν από τα 56 μέλη της κριτικής επιτροπής που προέρχονται από περισσότερες από 30 χώρες.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σλοβενίας, το Golden Drum προσκαλεί νέους δημιουργούς κάτω των 30 ετών να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό Young Drummers Competition 2024. Τέλος, ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές στο Golden Drum Festival, μεταξύ των οποίων οι Adam Kerj, Chief Creative Officer στην Accenture Song Europe, Janet Levine, Global Head of Invention της Mindshare, κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Golden Drum,