Στην Publicis One τα global media της Lego

Ο όμιλος Lego επέλεξε την Publicis One ως το global media buying and planning agency of record μετά από μια ανταγωνιστική διαδικασία 18 μηνών. Το agency Initiative της IPG Mediabrands που κατείχε τη θέση συμμετείχε ξανά στη διαγωνιστική διαδικασία, καθώς συνεργάζεται με τη δανέζικη εταιρεία

με τα διάσημα τουβλάκια από το 2017.

Σύμφωνα με τη Lego, η Publicis One που προέρχεται από το Publicis Groupe, θα ξεκινήσει την ενσωμάτωσή της αυτόν τον μήνα και θα συνεργαστεί με την Initiative για 3 μήνες για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάβαση. Η Lego ξοδεύει περίπου 330 εκατομμύρια λίρες σε media παγκοσμίως, σύμφωνα με στοιχεία της COMvergence, παράλληλα με 15 εκατομμύρια λίρες για offline media στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Julia Goldin, chief product and marketing officer στον όμιλο Lego, δήλωσε: «Μας εντυπωσίασε το βάθος και το εύρος της τεχνογνωσίας του Publicis One και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να βελτιώσουμε περαιτέρω το οικοσύστημά μας και να προωθήσουμε τη μάθηση μέσω του παιχνιδιού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Initiative/IPG για τα υπέροχα επτά χρόνια. Μαζί ξεκινήσαμε την πρώτη μας παγκόσμια καμπάνια επωνυμίας και προσεγγίσαμε περισσότερα παιδιά από ποτέ. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα