Τα Three Cents συστήνουν το Aegean Tonic

Τα Three Cents premium mixers της Coca-Cola Τρία Έψιλον αναβιώνουν το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι και ταξιδεύουν το κοινό στο Αιγαίο, μέσα από το άρωμα και τις φυσαλίδες του Three Cents Aegean Tonic.

Με έναν συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου αγγουριού, βασιλικού και δυόσμου, το Three Cents Aegean

Tonic δημιουργεί φέτος ένα νέο «κύμα απόλαυσης» και προτείνει μια εκδοχή του Gin & Tonic. Με την ίδια φιλοσοφία αποτυπώνεται η νέα καμπάνια «Join the New Wave of Gin & Tonic» που αντικατοπτρίζει το βαθύ μπλε της θάλασσας, αναδεικνύοντας τα φυσικά συστατικά και τα χαρακτηριστικά bubbles των Three Cents. Η καμπάνια κορυφώνεται με ένα πλάνο επικοινωνίας, και με μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων και ενεργειών για τους καταναλωτές και τους bartenders.

Στο πλαίσιο αυτής, τα Three Cents ταξιδεύουν στην Τήνο, με events σε beach bars του κυκλαδίτικου προορισμού, με live performances και τα uplifting beats του DJ set Street Outdoors Soundsystem. Παράλληλα, τα Three Cents προσκαλούν 14 bartenders από την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί με τους Three Cents Brand Ambassadors σε ένα 4ήμερο ταξίδι στην Τήνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υλοποιηθούν περιβαλλοντικές δράσεις, όπως καθαρισμοί παραλιών και cocktail workshops.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Three Cents,Aegean Tonic