Τα Topic Insights της Taboola τώρα διαθέσιμα στην Ελλάδα

Το Project Agora και η Taboola, που συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και άλλες 21 αγορές, ανακοίνωσαν τη διάθεση των Topic Insights της Taboola και στην Ελλάδα στο περιβάλλον του Taboola Newsroom. Τα Topic Insights

επιτρέπουν στους ψηφιακούς εκδότες να εντοπίσουν τις τρέχουσες τάσεις και τα δημοφιλέστερα θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες τους. Χάρη σε αυτήν την υπηρεσία, οι δημοσιογραφικές ομάδες μπορούν να αναλύουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να προσαρμόζουν τις στρατηγικές περιεχομένου τους, ώστε να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό τους.

Τα Topic Insights αποτελούν μέρος του Taboola Newsroom, μιας πλατφόρμας που προσφέρεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος στους ψηφιακούς εκδότες που συνεργάζονται με το Project Agora και την Taboola. Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες για content optimization, όπως δεδομένα ιστορικά και σε πραγματικό χρόνο για το performance των άρθρων τους, τη Homepage for You που προσωποποιεί τη homepage ενός site αναλόγως τον χρήστη, web push alert για αύξηση του acquisition και του traffic και πολλές ακόμα δυνατότητες.

Ο Άλεξ Καραγεώργης, CEO του Project Agora, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τα Topic Insights στους εκδότες στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας σε όλες τι χώρες, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουν στο ψηφιακό περιβάλλον. Η ελληνική έκδοση των Topic Insights θα βοηθήσει τους εκδότες να κατανοήσουν καλύτερα τις προτιμήσεις του κοινού τους και να δημιουργήσουν περιεχόμενο που θα ενθουσιάσει και θα προσελκύσει τους αναγνώστες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα