Τηλεοπτική «πρεμιέρα» για τη La Mia Stevia

Την πρώτη του τηλεοπτική καμπάνια έδωσε στη δημοσιότητα το brand La Mia Stevia, το οποίο διανέμεται στην ελληνική αγορά από τη Φαρμασέρβ Λίλλυ ΑΕΒΕ. Με δημιουργικό όχημα το λογοπαίγνιο «καμία σαν τη La Mia (Λαμία)», τόπο καταγωγής του brand, η καμπάνια, την οποία δημιούργησε η Leoussis_a, διαφημιστικός συνεργάτης της Φαρμασέρβ Λίλλυ ΑΕΒΕ, εστιάζει στην ποιοτική υπεροχή της στέβιας

La Mia Stevia.

Το τηλεοπτικό σποτ, το οποίο έχει δημιουργηθεί με την τεχνική video motion, θα «τρέξει» στην τηλεόραση για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς και για έναν μήνα στο YouTube. Θα ακολουθήσει εκτεταμένη προβολή της μάρκας στα social media με διαφορετική μορφή και περιεχόμενο από creators, influencers, συνταγές μαγειρικής κ.ά.

«Σκοπός της καμπάνιας είναι να διατηρήσει περαιτέρω το La Mia Stevia top-of-mind στο κοινό, δημιουργώντας το brand awareness του κοινού που πραγματικά το χρησιμοποιεί, αξιολογώντας το ως το ποιοτικό, αγνό και φυσικό προϊόν που είναι, καθώς και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς του στη λιανική», δήλωσε αποκλειστικά στο DailyFax η Θώμη Γιωτοπούλου, Brand & Product Development Manager, του brand.

Keywords
Τυχαία Θέματα