Την υψηλή μόδα με την υγιεινή συνδυάζει η πρώτη SoMe καμπάνια του Dettol

Την πρώτη του social και influencer καμπάνια λάνσαρε το Dettol. Η καμπάνια «O’dour couture» η οποία δημιουργήθηκε από τη McCann Content Studios London, έχει σχεδιαστεί για να συμπέσει με την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, συνδυάζοντας την υψηλή μόδα με την υγιεινή.

Η καμπάνια υιοθετεί μια σατιρική προσέγγιση της μόδας, παρουσιάζοντας τον φανταστικό «Οίκο Déttol» και τη συλλογή faux couture, κάθε κομμάτι της οποίας

είναι εμπνευσμένο από τα βακτήρια που συναντάμε στην καθημερινότητά μας. Στα highlights περιλαμβάνονται το «Swea-T-Shirt», ένα ρούχο που υποτίθεται ότι είναι εμποτισμένο με ιδρώτα, και το «Little Black Death», ένα κομψό αλλά και βρώμικο basic κομμάτι.

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα SoMe και influencer πλατφορμών, η καμπάνια στοχεύει να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό, αναμειγνύοντας χιούμορ με εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Η κοινωνική στρατηγική της περιλαμβάνει πληρωμένες και οργανικές αναρτήσεις που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κρυμμένους κινδύνους των βακτηρίων στα ρούχα.

Οι influencers θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του μηνύματος, αποδεικνύοντας ότι με το Dettol μπορεί να διατηρηθεί τόσο το στυλ όσο και η υγιεινή. Επιπλέον, posters θα εμφανιστούν σε OOH τοποθεσίες σε όλο το Λονδίνο.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα