Το Attention ως νόμισμα μέτρησης

Τι θα καθορίσει το μέλλον της ψηφιακής διαφήμισης;

Η μετάβαση στην cookieless era θα καθορίσει το μέλλον της ψηφιακής διαφήμισης. Χωρίς τα 3rd party cookies, οι marketers χρειάζεται να βασιστούν περισσότερο σε first-party data και context-based targeting. Αυτό θα καταστήσει την ενσωμάτωση της Artificial Intelligence (AI) και του Machine Learning (ML) ακόμη πιο κρίσιμη. Οι

αλγόριθμοι θα βελτιωθούν για να παρέχουν insights από λιγότερο εκτενή δεδομένα, διατηρώντας την εξατομίκευση των διαφημιστικών καμπανιών. Η προσαρμογή αυτή θα απαιτήσει εξελιγμένες τεχνολογίες και καινοτόμες προσεγγίσεις για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης των καμπανιών.

Σε ποιο measurement metric εστιάζετε πλέον περισσότερο;

Το σύγχρονο νόμισμα μέτρησης στο ψηφιακό marketing είναι το Attention, ένας πολυπαραγοντικός δείκτης που βασίζεται σε signals όπως ad real estate, device, duration, clutter, eye-tracking κ.ά. και μας παρέχει μια πιο λεπτομερή κατανόηση του πώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις διαφημίσεις μας. Με τη μέτρηση του Αttention έχουμε τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε σε βάθος τις καμπάνιες μας και κατ’ επέκταση να βελτιστοποιήσουμε ουσιαστικά την απόδοσή τους.

Ποιες γνώσεις οφείλουν να κατακτήσουν οι αυριανοί επαγγελματίες του κλάδου σας;

Advanced data analytics, personalization μέσω AI και omni-channel strategy είναι τα κύρια γνωστικά πεδία που θα ξεχώριζα. Η εξειδίκευση στην ανάλυση δεδομένων και τα predictive analytics θα επιτρέψει στους επαγγελματίες να προβλέπουν τάσεις και να λαμβάνουν αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η εφαρμογή AI στις καμπάνιες μπορεί να προσφέρει real-time personalized experiences, βελτιώνοντας την απόδοση μέσω dynamic creativity και bid automation. Τέλος, η ικανότητα να συνδυάζουν online και offline κανάλια, θα διαφοροποιήσει τους επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα