Το TikTok λέει «ναι» στα long form video

Το TikTok ξεκίνησε τις δοκιμές με video μεγάλης διάρκειας, έως και 60 λεπτών, καθώς προσπαθεί να ανταγωνιστεί την προσέγγιση του YouTube, το οποίο μοιάζει όλο και περισσότερο στην τηλεόραση.

Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει σε περιορισμένο αριθμό αγορών χωρίς να υπάρχουν άμεσα σχέδια για την επέκτασή τους. Αυτή η στρατηγική κίνηση υποδηλώνει την προσπάθεια του TikTok να εξετάσει τους τρόπους εξέλιξής του, πέρα από μια πλατφόρμα σύντομων video.

Παρά

τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σε πολιτικό επίπεδο, η θέση του TikTok παραμένει ισχυρή, με ένα παγκόσμιο κοινό τόσο μεγάλο όσο αυτό του Instagram, το οποίο λειτουργεί περισσότερα χρόνια. Επιχειρηματικά, επίσης, φαίνεται να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, με την αύξηση των εσόδων, που ανακοινώθηκε για το 2023, να φτάνει το 40%, στοιχείο που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τη δυναμική απόκτηση νέων πελατών.

Στρατηγικά, τα video μεγαλύτερης διάρκειας στο TikTok θα ανοίξουν νέους, σημαντικούς δρόμους για τα εμπορικά σήματα, ώστε να προσεγγίσουν τους χρήστες με έναν ολοένα και πιο εξελιγμένο τρόπο.

(Πηγή: WARC)

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikTok,