Το πρόγραμμα «Viva Glam» της MAC έρχεται και στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα φέρνει η MAC Cosmetics Greece το πρόγραμμα «Viva Glam», γιορτάζοντας παράλληλα τα 30 χρόνια δράσεών του και ανακοινώνοντας τη στήριξή της στις ΜΚΟ Θετική Φωνή και Aegean Rebreath με μια δωρεά. To πρόγραμμα παρουσιάστηκε στις 11 Ιουνίου, παρουσία

εκπροσώπων τοπικών φορέων, της Aegean Rebreath, της Δημάρχου Σπετσών Ευγενίας Φραγγιά και της Θετικής Φωνής, οι οποίοι παρέλαβαν τις δωρεές από την Ελένη Φουρέιρα, πρέσβειρα του προγράμματος.

Η ambassador πρωταγωνιστεί και στην ταινία μικρού μήκους του προγράμματος, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα, η οποία, με όχημα το κραγιόν Viva Glam εστιάζει στην ισότητα των φύλων και τη σεξουαλική, φυλετική και περιβαλλοντική συνείδηση. Το Viva Glam παρουσιάζει τις τέσσερις αποχρώσεις Viva Heart, Viva Equality, Viva Empowerment και Viva Planet, τα έσοδα από την αγορά των οποίων διατίθεται για καλό σκοπό, αφού επιστρέφει το 100% της αξίας του σε τοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται, ότι, στο πλαίσιο των δράσεων που παρουσιάστηκαν, η MAC ενισχύει τα κέντρα πρόληψης και σεξουαλικής υγείας, Checkpoints της Positive Voice, ενώ υιοθετεί το νησί των Σπετσών, εφαρμόζοντας πρόγραμμα για τη βελτίωση της θαλάσσιας και παράκτιας ζώνης του νησιού μαζί με το Aegean Rebreath. Παράλληλα, προσεχώς οι πράσινοι κάδοι του προγράμματος ανακύκλωσης «Back to MAC» θα βρίσκονται και στις Σπέτσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα