Ανάπτυξη για την αλυσίδα Public

Τα Public ενισχύουν την παρουσία τους στην περιφέρεια με τη λειτουργία από το Σεπτέμβριο 3 νέων καταστημάτων στην Καλαμάτα, τη Λάρισα και την Πάτρα.


Με το άνοιγμα των τριών νέων καταστημάτων, τα Public

(www.public.gr) αριθμούν πλέον συνολικά 20 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 1 ηλεκτρονικό προσεγγίζοντας μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού και αποκτώντας παρουσία σε ολοένα και περισσότερα δυναμικά σημεία.


Παράλληλα, με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά και σε συνέχεια της έναρξης λειτουργίας 11 συνολικά νέων καταστημάτων Public που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, η Διοίκηση της εταιρείας συνεχίζει τη διερεύνηση για τον εντοπισμό περιοχών που παρουσιάζουν εμπορικό ενδιαφέρον.


Στα 20 καταστήματα Public το καταναλωτικό κοινό θα βρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών αλλά και την πιο πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων. Παράλληλα, η άριστη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό και η παροχή αποκλειστικών προνομίων δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την κατάταξη των Public ανάμεσα στους πιο δυνατούς προορισμούς σε κάθε πόλη όπου δραστηριοποιούνται.


Keywords
Τυχαία Θέματα