Η άλλη ματιά στην ανακύκλωση

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. είναι υποστηρικτής της έκθεσης Ecosmosis που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”


Η έκθεση έχει περιβαλλοντικό χαρακτήρα με μηνύματα οικολογικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μέσω της Αρχιτεκτονικής και της Τέχνης. Tο συνολικό εικαστικό περιβάλλον υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης ψηφιακών μέσων Maurice Benayοun.


Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., ως υποστηρικτής της Ecosmosis, θα συμμετέχει στην έκθεση με εικαστικό βίντεο που δημιουργήθηκε ειδικά για το διαδραστικό

εικαστικό περιβάλλον της έκθεσης, στο οποίο η κίνηση του επισκέπτη ενεργοποιεί την προβολή video στο δάπεδο του εκθεσιακού χώρου.


Η αισθητική των παλιών συσκευών και ο βιομηχανικός τρόπος επεξεργασίας τους προκαλεί το ενδιαφέρον και την έμπνευση του νέου δημιουργού Αντώνη Κούρκουλου, που βλέπει την ομορφιά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, όταν για άλλους αυτή αποτελεί απλά μια τεχνική διαδικασία. Το έργο αναδεικνύει με συμβολικό τρόπο την αξία της ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ματιά σε έναν λιγότερο γνωστό κόσμο, τον κόσμο μιας αέναης μεταμορφωτικής πράξης.


Η έκθεση ECOSMOSIS πραγματοποιείται από τις 30 Μαΐου έως και τις 30 Ιουνίου.


Keywords
Τυχαία Θέματα