Μουσικές περιπλανήσεις στο διαδίκτυο μέσα από τα official site καλλιτεχνών

Δεν είναι λίγοι οι καταξιωμένοι αλλά και οι πολλά υποσχόμενοι δημιουργοί με δυναμική παρουσία στη μουσική σκηνή. Γνωρίστε τους και μέσα από το web

Harry Michael

www.maskedwolf.com 

Ο Harry Michael ή αλλιώς Masked Wolf είναι ένας Ελληνο-Αυστραλός ράπερ από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας που έγινε πιο γνωστός για το τραγούδι του «Astronaut in the Ocean», το οποίο έγινε «sleeper hit» το 2021, σκαρφαλώνοντας στον αριθμό 6 στο US Billboard

Hot 100. Στον επίσημο ιστότοπό του, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική του, να μάθετε πληροφορίες για αυτόν, αλλά και να αγοράσετε προϊόντα με την υπογραφή του, όπως φούτερ, μάσκες, καπέλα, CD κ.ά. Και από παντού θα καταλάβετε πόσο πολύ αγαπά το hip hop

Miranda Lambert

www.mirandalambert.com 

Πρόκειται για τη σούπερ σταρ της country μουσικής. Η Miranda Lambert έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο και διαθέτει μια υπέροχη φωνή και μια ξεχωριστή παρουσία. Στην ιστοσελίδα της, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα νέα της, να ακούσετε τη μουσική της, να απολαύσετε τα video clip της, αλλά και να δείτε το tour της. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από το e-shop, όπως κούπες, μπλούζες, καπέλα κ.ά.  

DJ Khaled

www.djkhaledofficial.com 

O DJ Khaled κέρδισε για τρίτη φορά πρόσφατα την #1 θέση στο Billboard Top 200 με τo καλύτερο hip-hop album  και τη δωδέκατη full-length δουλειά του, «KHALED KHALED» (Panik Records/Sony Music). Επιπλέον, έφτασε για έκτη φορά στο #1 του Top Rap Albums Chart και τέταρτη φορά στο #1 του R&B/Hip-Hop Albums Chart. Στην επίσημη ιστοσελίδα του, μπορείτε να δείτε όλα τα τραγούδια και τα βίντεο κλιπ του, τo νέο του album αλλά και να αγοράσετε μπλουζάκια με την υπογραφή του. Τέλος, μπορείτε να δείτε στον ιστότοπό του πληροφορίες για τη φιλανθρωπική οργάνωσή του, που συγκεντρώνει χρήματα για όσους έχουν ανάγκη.

Olivia Rodrigo

www.oliviarodrigo.com 

H Olivia Rodrigo είναι Αμερικανίδα στιχουργός, τραγουδίστρια και ηθοποιός και είναι μόλις 18 χρονών! Εγινε γνωστή για τους ρόλους της ως Paige Olvera στη σειρά Disney Channel Bizaardvark και Nini Salazar-Roberts στη σειρά Disney + High School Musical και από τότε όλοι μιλούν για αυτή. Στο επίσημο site της, έχετε τη δυνατότητα  να δείτε τα πάντα για αυτήν, το βιογραφικό της, τη μουσική της αλλά και να αγοράσετε από το μαγαζί της πολλά προϊόντα με τη φωτογραφία και το όνομά της, από μπλούζες μέχρι κάλτσες και από υπογεγραμμένα CD μέχρι σημειωματάρια. 

Billie Eilish 

www.billieeilish.com 

Η Billie Eilish κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «When We All Fall Asleep, Where Do We Go» το 2019 και έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες και είναι η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε τη δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Εχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τη μοναδική της μουσική και το ιδιαίτερο στιλ της. Τα τελευταία σινγκλ της, «Everything I Wanted», «My Future», «Therefore I Am», ανέβηκαν στο τοπ-10 των αμερικανικών και βρετανικών τσαρτ. Το 2020 έγινε η νεότερη τραγουδίστρια που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time to Die». Στο site, εκτός από φωτογραφίες και τραγούδια, μπορείτε να γραφτείτε για να δείτε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. 

Dua Lipa

www.dualipa.com 

Η 26χρονη Dua Lipa  είναι εδώ και μερικά χρόνια η αγαπημένη pop τραγουδίστρια των νέων, ένα είδωλο και fashion icon της εποχής. Βρετανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και πρώην μοντέλο με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες. Το 2020 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο «Future Nostalgia» που έλαβε 6 υποψηφιότητες στα βραβεία Grammys, όπως «Αλμπουμ της χρονιάς» και «Τραγούδι της χρονιάς». Εγινε το πρώτο της άλμπουμ που βρέθηκε στην κορυφή των βρετανικών τσάρτ, με 4 τραγούδια να βρίσκονται μέσα στο Τοπ-10. Στο site, θα βρείτε νέα για τη μουσική της, βίντεο, τις ημερομηνίες για τις παγκόσμιες συναυλίες της αλλά και το e-shop της.

Keywords
Τυχαία Θέματα