Αυτή είναι η πλάτη του επερχόμενου iPad 5 (;)

To 9to5Mac δημοσιεύει μια σειρά φωτογραφιών από αυτό που υποστηρίζει είναι η πλάτη του επανασχεδιασμένου iPad 5 στα στιλιστικά πρότυπα του iPad mini. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι πρόκειται περί αυθεντικού εξαρτήματος μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το πως θα μοιάζει το νέο iPad όταν αυτό κυκλοφορήσει. Το περασμένο Σάββατο ο Jeremy Horwitz του iLounge ανέφερε ότι το πέμπτης γενιάς iPad

θα ακολουθήσει στα βήματα του iPad mini με λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό καθώς και μικρότερα bezels και κυκλοφορία που προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2013.

Η ιστοσελίδα χθες απεκάλυψε σχέδια της Apple για την κυκλοφορία ενός iPad στα 128GB κάτι που θα είχε νόημα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού μέχρι την αναβάθμιση της συσκευής τον Οκτώβριο. Υπενθυμίζουμε ότι για το 2013 αναμένουμε, επίσης, iPad mini με Retina οθόνη, ένα iPhone 5S καθώς και το περιβόητο πλαστικό φθηνότερο iPhone.

Μερικές ακόμα φωτογραφίες:

[via 9to5Mac]

Αυτή είναι η πλάτη του επερχόμενου iPad 5 (;)

Σχετικά άρθρα:

iPad mini 2 και iPad 5: Φήμες για κυκλοφορία το προσεχή ΜάρτιοΈνα αληθοφανές mockup του επόμενης γενιάς iPad (5)Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο μοντέλο iPad με Retina οθόνη στα 128GB (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα