Αυτό είναι το φτηνότερο iPhone;

Το iLounge επανέρχεται με νέες πληροφορίες σχετικά με το φτηνότερο iPhone, το οποίο εφόσον οι φήμες επαληθευτούν δεν θα είναι τόσο mini όσο φανταζόμασταν!

Αξιόπιστες, σύμφωνα με το iLounge, πηγές δίνουν το στίγμα του επερχόμενου οικονομικότερου μοντέλου iPhone το οποίο προορίζεται για αναπτυσσόμενες αγορές και όχι μόνο.

Οι διαστάσεις και ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι παρόμοιες με αυτές του

iPhone 5, με την οθόνη να διατηρεί το μέγεθος των 4 ιντσών (και την ανάλυση των 1136×640 pixels) και την υποδοχή για SIM να παραμένει στο κέντρο της δεξιάς πλευράς του περιμετρικού bezel.

Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στην χρήση πλαστικού για την πλάτη της συσκευής (αντί του αλουμινίου), στην νέα σχεδίαση του κάτω μέρους του τηλεφώνου (νέος σχεδιασμός ηχείων, μικρόφωνο δεξιά της υποδοχής των ακουστικών) και στα νέα πλήκτρα ελέγχου της έντασης (από κυκλικά γίνονται μακρόστενα όπως του iPhone 3G/3GS).

Η οθόνη αναμένεται να εξέχει λίγο περισσότερο απ’ ότι είχαμε συνηθίσει στο iPhone 5.

Οι γωνίες του τελειώματος της “πλάτης” θα ακολουθήσουν τις σχεδιαστικές γραμμές του iPod classic και θα καταλήγουν σε επίπεδη επιφάνεια. Η πλάτη της συσκευής θα παραμείνει λοιπόν ευθύγραμμη και δεν θα ακολουθήσει την πλήρη καμπύλη των iPhone 3G/3GS.

Εφόσον οι πληροφορίες του iLounge επιβεβαιωθούν, το φτηνότερο μοντέλο iPhone θα μοιάζει σαν ένα iPhone 5 από την εμπρόσθια όψη, σαν iPod classic από την πλάγια όψη και σαν iPod touch 5ης γενιάς αν το κοιτάξει κανείς από την κάτω πλευρά.

Το σχόλιο σας στο forum

Αυτό είναι το φτηνότερο iPhone;

Σχετικά άρθρα:

Phil Schiller: Η Apple δεν κατασκευάζει φτηνότερο iPhoneΤο iPhone 5 είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση για το 2012 στο BingΛεπτότερο iPad 5 και iPad mini με Retina οθόνη τον Οκτώβριο, iPhone 5S με κάμερα 12MP τον Ιούλιο (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα