Το iPhone 5 και η λειτουργία ‘low-light boost’

Μία από τις διαφορές του iPhone 5 στο iOS 6 σε σχέση με τα προηγούμενα iPhone βρίσκεται στην κάμερα και στην περιβόητη λειτουργία ‘low-light boost’, με την οποία η λήψη φωτογραφιών γίνεται σε ταχύτητες ISO 3200 (σε σχέση με ISO 800 στo iOS 5) βελτιώνοντας σημαντικά

τις φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πράγματι, το iPhone 5 είναι πολύ καλύτερο στη λήψη νυχτερινών φωτογραφιών, όπως είδαμε και χτες. Το μειονέκτημα αυτής της τεχνικής, βέβαια, είναι ότι οι φωτογραφίες έχουν πολύ περισσότερο θόρυβο αλλά θα βλέπετε καλύτερα το αντικείμενο της φωτογραφίας.

Τα καλά νέα είναι ότι η λειτουργία του low-light boost δεν περιορίζεται στην εφαρμογή Camera.app της Apple αλλά μέσω κατάλληλων APIs οι developers θα μπορούν να προσθέσουν τη λειτουργία αυτή και στις δικές τους εφαρμογές για το iPhone 5. Μία τέτοια εφαρμογή που εκμεταλλεύτηκε τη λειτουργία είναι η Camera+ [iTunes link] που αναβαθμίστηκε πρόσφατα και προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε μειωμένη τιμή στο App Store. Προφανώς, η διαφορά στις νυκτερινές φωτογραφίες φαίνεται μόνο στο iPhone 5.

Δείτε τη διαφορά [via]:

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsΤο iPhone 5 και η λειτουργία ‘low-light boost’

Keywords
Τυχαία Θέματα