Αντροϊτς: Περιμένω από τους παίκτες μου να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό σαν πρόκληση

Να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ως πρόκληση, περιμένει από τους παίκτες του ο Βλάντιμιρ Αντροϊτς. Ο προπονητής της ΚΚ Ζάγκρεμπ τόνισε πως ο αγώνας με τους πράσινους, για την 2η αγωνιστική της Euroleague, αποτελεί προνόμιο για την ομάδα του, καθώς θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι οι κροάτες θα έχουν υψηλό κίνητρο και τίποτα να χάσουν.

"Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Περιμένω από τους παίκτες μου να αντιμετωπίσουν τον αγώνα σαν πρόκληση.

Πρώτον, είναι η πρώτη μας αναμέτρηση στην Euroleague μπροστά στο κοινό μας και δεύτερον αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές. Αποτελεί προνόμιο για μας να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.

Απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είναι πιο εύκολο για έναν προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα του για τέτοια ματς, καθώς οι παίκτες έχουν από μόνοι τους υψηλό κίνητρο. Εμείς είμαστε μία περισσότερο επιθετικογενής ομάδας και θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα πικ-εν-ρολ, που εφαρμόζουν οι αντίπαλοι σχεδόν τέλεια", είπε ο Αντροϊτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα