Εκδίκηση για το 0-2 ο Ντιέγκο

Την παρότρυνση του προς τους συμπαίκτες του για πιο παθιασμένο παιχνίδι απέναντι στην Ουντινέζε, μετά και την ήττα με 0-2 πριν από δύο εβδομάδες στο "Φρίουλι", εξέφρασε ο βραζιλιάνος μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο.

"Την προηγούμενη φορά κάναμε λάθη που δεν μπορούμε να επαναλάβουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Παίζουμε εναντίον μιας ιταλική ομάδας και δεν θα είναι εύκολο να σκοράρουμε, γι' αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν".

Η Ατλέτικο βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τη Σέλτικ και

τη Ρεν και 3 βαθμούς πίσω από την επικείμενη αντίπαλο της. Η νίκη με 3-1 στον αγώνα με τη Σαραγόσα τόνωσε τους "ροχιμπλάνκος", που είχαν να δουν τη χαρά της νίκης για 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, και πάνε με ανεβασμένο ηθικό απέναντι στους Ιταλούς.

"Απέναντι στη Σαραγόσα ήμασταν ενωμένοι. Οι νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και αύριο. Έχω κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα και όχι να αποδείξω κάτι στην ιταλική ομάδα. Δε θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Η Ουντινέζε είναι ιδιαίτερα αμυντική ομάδα που σε αφήνει να πάρεις τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όταν επιτίθενται το κάνουν πολύ καλά" συμπλήρωσε ο βραζιλιάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα