ΟΚ ο Γεωργιάδης, φουλάρει για ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Με τον Γεωργιάδη να προπονείται κανονικά και να διώχνει τις όποιες ανησυχίες, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Την εντεκάδα του Βικελίδης με μόνη αλλαγή τον Φωτάκη στη θέση του Ρομπέρ αναμένεται να παρατάξει ο Λάσλο Μπόλονι.

Ευχάριστα τα μαντάτα για τον Γιώργο Γεωργιάδη στην προπόνηση της Πέμπτης (27/10), καθώς ο αποδείχθηκε επιπόλαιος ο τραυματισμός του στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα και ως εκ τούτου είναι στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς με τους πράσινους.

Ο ρουμάνος έριξε το βάρος σε ασκήσεις τακτικής, χωρίς όμως, να πραγματοποιεί δίτερμα. Για πρώτη μέρα πάντως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας γυμνάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ, καθώς πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι έχει ξεκινήσει.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία, Αθανασιάδης, Λίνο και Τσουκαλάς, αλλά ο Μπόλονι είδε για μία ακόμη μέρα, την τρίτη συνεχόμενη, τον Γιώργο Φωτάκη να γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Φωτάκης αναμένεται να είναι και η μόνη αλλαγή του ρουμάνου στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με όσους ξεκίνησαν στο Χαριλάου. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να πάρει τη θέση του Ρομπέρ, κάτι που θα επαναφέρει τον Βιεϊρίνια στην αριστερή πτέρυγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα