Οι "βανδαλισμοί" στο Περιστέρι του enikos.gr είναι μία ζαρντινιέρα και ένα κουτί μπύρα

Το όργιο παραπληροφόρησης από τα συστημικά "παπαγαλάκια", συνεχίζεται, με αφορμή κάθε περιστατικό που κινδυνεύει να "τσαλακώσει" την εικόνα της σωτήριας κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου. Έτσι και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες, μετά την κηδεία του 19χρονου, πήραν απο τα ¨παπαγαλάκια" τις αναγκαίες διαστάσεις, για να ξεχάσει ο κόσμος την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από την
κυβέρνηση...
Έτσι και ο enikos.gr, του Χατζηνικολάου αναπαρήγαγε άρθρο, με τίτλο: "Οι βανδαλισμοί στο Περιστέρι"(Εδώ ο σύνδεσμος)....Ανοίγεις το άρθρο, και περιμένεις να δεις, το Περιστέρι καμένο, κατεστραμμένο, και αντί αυτού, βλέπεις:

Δεν επικροτούμε σαν ιστολόγιο, ούτε και αυτές τις μικρο-καταστροφές. Δεν υπάρχει λόγος να σπάνε τηλεφωνικοί θάλαμοι, ούτε να καταστρέφουμε φυτά σε ζαρντινιέρες, και να δίνουμε πατήματα.
Να ενημερώσουμε τον κ. Χατζηνικολάου, ότι με την μικρή μας εμπειρία καταρχάς οι φωτογραφίες που αναδημοσίευσε, είναι παραδωμένες από την τοπική διεύθυνση ασφάλειας.
Δεν τραβάνε περαστικοί τέτοιες φώτο, και ιδιαίτερα το κουτί της μπύρας δεν σου τραβάει την προσοχή, εκτός αν είσαι ασφαλίτης, και έχεις συνδυάσει την μπύρα με τους αναρχικούς!
Συνεχίστε έτσι, ¨παπαγαλάκια" της κακιάς ώρας.....Περιμένουμε νέο άρθρο του enikos.gr, που θα καλεί την κυβέρνηση να ορίσει το Περιστέρι σε "Περιοχή Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης"
Άνεμος Αντίστασης
Keywords
Τυχαία Θέματα