Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!Μμ

Γράφει ο Αλέξανδρος Κ.
καθηγητής M.I.T

"ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ ΝΑ ΣΚΙΑΞΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΣΟΥ"

Όταν το πολιτικό σύστημα ήταν σε ευημερία, ψεύτικη ευημερία και όλα τα έκρυβαν κάτω από το χαλί και ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου έσπασε το απόστημα!
Ο Καραμανλής είχε κρυφτεί στο λαγούμι του και περίμενε σαν κρυμμένος θεατής να δει ποιος θα βγάλει τα κάστανα από την.....
φωτιά
για να πάει ύστερα να τα φάει.

Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου όργωνε όλη την υδρόγειο για να σωθεί η χώρα, τότε λοιπόν ΜΟΝΟΝ ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου είδε ότι πρόβλημα δεν.... είχε μόνο η χώρα αλλά όλη η Ευρώπη.
Τότε ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου προτείνει το Ευρωομόλογο, την φορολογία στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, τον έλεγχο στους οίκους αξιολόγησης και την θωράκιση της ΕΕ απέναντι στους οίκους.
Ακόμα και το ΔΝΤ που κανένας δεν μας εξήγησε σοβαρά, με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες και όχι με εκβιασμούς το τι σημαίνει ΔΝΤ και πόσο κερδίζει η χώρα από έναν τέτοιο οργανισμό και πόσο θα έχανε από έναν τοκογλυφικό δανεισμό.
Όταν η τρόικα ήρθε , έκανε τον έλεγχο και έβαζε κανόνες στις σπατάλες!
Τότε οι κλέφτες φώναζαν βοήθεια.

Όταν το τραπεζικό σύστημα αρνείται να στηρίξει τους καινοτόμους επιχειρηματίες , την Ελληνική κοινωνία , ακόμα και τον σπουδαστή ,σε ανύποπτο χρόνο ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου είπε ότι θα κρατικοποιήσει τις τράπεζες.
Τότε λοιπόν οι φαρισαίοι έδωσαν την εντολή (άρον άρον σταύρωσον αυτόν)

Τότε λοιπόν ξεκινά το μαρτύριο του προφήτη Γεωργίου Α. Παπανδρέου .
Το δημοψήφισμα , που έγινε ο σταυρός αυτού του Αγίου ανθρώπου , του Γεώργιου Α. Παπανδρέου , ακόμα και η Μέρκελ χάνοντας το δίδυμο της Σαρκοζί , παραδέχτηκε ως ΑΝΑΓΚΑΙΟ!

Τότε τον Οκτώβριο η ΑΘΛΙΑ και ΑΧΑΡΙΣΤΗ κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ όρμησε να διαπομπεύσει τον Γεώργιος Α. Παπανδρέου για το Ευρωομόλογο και για το δημοψήφισμα , για τον έλεγχο των οίκων αξιολόγησης , για την φορολόγηση των χρηματιστηριακών συναλλαγών και για την κρατικοποίηση των τραπεζών (η οποία θα ήταν με ονομαστικές μετοχές).

Τότε λοιπόν ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου μπορεί να παραχώρησε πρωθυπουργίες και αξιώματα για το καλό της πατρίδας και του λαού (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΗ) , όλοι αυτοί όμως που πήγαν κόντρα στις ιδέες του ΓΑΠ , έκτιζαν τα όνειρα τους στις στάχτες της Ελλάδας και του λαού της.
Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι τα όνειρα τους χάθηκαν, γιατί οι εξελίξεις δεν δέχονται τα όνειρα τους....Γιατί ο χρόνος θέλει όνειρα για την κοινωνία και όχι για αυτούς.

Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου παρόλο που παραχώρησε πρωθυπουργίες, δεν παραχώρησε τις ιδέες του και τις προφητείες του (Ευρωομόλογο, δημοψήφισμα, συγκυβέρνηση έλεγχο στους οίκους αξιολόγησης).
Ακόμα και όταν κάποιοι κορόιδευαν την Σοφία και τη βαθυστόχαστη ματιά Σου στο μέλλον αγαπημένε Πανάγιε του Λαού Σου και του παγκόσμιου Σοσιαλισμού με τα mail και τα ipad , τώρα όλοι χρησιμοποιούν την ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΣΟΦΙΑ Σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα