Π. Οικονόμου "ναι στο μνημόνιο 2"....τελικά δεν ξέρουμε ποιόν να πιστέψουμε .Θεέ μου τι κακό σου κάναμε ?

Τίτλοι όπως «Να βγούμε από το μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα: γίνεται! (30-3-11)» πλαισιώνουν θέσεις του κ. Οικονόμου στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει....
φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Μάλλον υπήρχε το
πρόβλημα χρέους, αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο. Για να μπορέσουμε όμως να καταγγείλουμε το Μνημόνιο, διότι αυτή είναι η μόνη λύση που υπάρχει, να καταγγελθεί αυτή η σύμβαση, πρέπει μέχρι τον Ιούνιο όπου είναι η Σύνοδος Κορυφής, η οποία θα οριστικοποιήσει τις αποφάσεις και θα πρέπει να ζητηθεί η έναρξη του μηχανισμού όχι το 2013, αλλά το 2012. Η μόνη λύση την οποία μπορεί η κυβέρνηση να κάνει, είναι να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση που έχει και να ενταχθεί στον μηχανισμό τώρα».

Μετά την υπουργοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε πως ανάλογες αναρτήσεις προς στιγμή έπαψαν να υπάρχουν στην ιστοσελίδα του. Συνεργάτες του κ. Οικονόμου δηλώνουν στο tvxs.gr ότι από το τέλος Μαρτίου είχαν προκύψει τεχνικά προβλήματα λόγω αλλαγής του server, η αποκατάσταση του οποίου καθυστέρησε (πλέον διατίθεται εκ νέου το συγκεκριμένο υλικό).

VOLCANOΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα