Ψωμιάδης εναντίον Δήμου Καβάλας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρος Ψωμιάδης, κατά την έξοδό του από την αίθουσα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως: «Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τον Δήμο Καβάλας».

Κάτι για το οποίο φρόντισε να εξηγήσει και τους λόγος ενώ υποστήριξε πως η ομάδα της Καβάλας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο μεθαύριο
Πέμπτη (07/07) στο γήπεδο του Μακεδονικού στην.....
Θεσσαλονίκη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίξε στα καθημερινά freerolls για ένα πακέτο για το Greek Poker Cup II!

Η μετακίνησή της ομάδας της Καβάλας ωστόσο όπως δήλωσε δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με ενδεχόμενη συγχώνευση ή απορρόφηση της ομάδας του Ηρακλή.

"Πήραμε την απόφαση με τους μετόχους να μεταφέρουμε την έδρα της ομάδας και να αγωνιζόμαστε στην Θεσσαλονίκη. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τον Δήμο Καβάλας, μετά και από την πρόσφατη ενέργειά των υπευθύνων να αλλάξουν τις κλειδαριές του γηπέδου. Έχουμε έρθει σε συμφωνία για το γήπεδο του Μακεδονικού και αναζητάμε μία ακόμη έδρα.

Δεν υπάρχει καμία απόφαση για συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Με τιμάει ιδιαίτερα η πρόταση του Ερασιτέχνη Ηρακλή για συνεργασία, ωστόσο την απόφαση θα την λάβουμε στην γενική συνέλευση των μετόχων.

Κινώ τα νήματα για να γίνουν τα παραχωρητήρια, ώστε η ομάδα να έχει χώρο να προπονείται και να αγωνίζεται στα παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης ή απορρόφησης του Ηρακλή. Δεν θα μπορούσα να το δεχτώ, ούτε φυσικά και οι μέτοχοι, να γίνει κάτι τέτοιο, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Ηρακλής έχει χρέη 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Το χαρτί που εστάλη στο επιμελητήριο, δεν έφυγε από εμάς και δεν ήταν δική μου η υπογραφή. Έχουμε πάρει άπειρες εγκρίσεις από την ΕΕΑ, αφού η Καβάλα είναι απολύτως τυπική στις υποχρεώσεις της.

Μας ζήτησαν ενημέρωση με βάση τα δημοσιεύματα. Με αυτό το σκεπτικό, θα πρέπει καθημερινά να καλούν ομάδες για οτιδήποτε γράφεται στις εφημερίδες. Θα έπρεπε να καλέσουν για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ, όταν προέκυψε το ενδιαφέρον των Αράβων κτλ.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το μόνο που έχει αποφασιστεί να αλλάξει, είναι η έδρα της ομάδας. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τον Δήμο Καβάλα και ήδη έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον του.

Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές και η όλη διαδικασία μας έχει καθυστερήσει. Λογικά μεθαύριο θα γίνει η πρώτη και είναι ανοιχτό το πού θα πραγματοποιηθεί. Ίσως αυτή γίνει στο γήπεδο του Μακεδονικού", ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Καβάλας, Σταύρου Ψωμιάδη.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα