Jon Bon Jovi: Έσωσε γυναίκα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα – Συγχαρητήρια από την αστυνομία (Video)

Εκτός από δημοφιλής σταρ της ροκ μουσικής, ο Jon Bon Jovi απέδειξε ότι διαθέτει και ικανότητες διαπραγματευτή, καθώς απέτρεψε μια γυναίκα από το να αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία του Νάσβιλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου ο Bon Jovi και η ομάδα του εμφανίζονται να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια

γυναίκα που στεκόταν στην έξω πλευρά των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων της πεζογέφυρας John Seigenthaler, πάνω από τον ποταμό Κάμπερλαντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του βρίσκονταν στην πεζογέφυρα για τις ανάγκες γυρισμάτων ενός μουσικού βίντεο. Μόλις διαπίστωσαν ότι ο κόσμος δεν έδινε σημασία στην γυναίκα, ο 62χρονος μουσικός και οι συνεργάτες του έσπευσαν προς το μέρος της.

NEW: Singer Jon Bon Jovi saves a woman from jumping off a bridge in Nashville, Tennessee while filming a music video.

Good man.

Bon Jovi was seen approaching a 62-year-old woman on the John Seigenthaler Pedestrian Bridge.

The musician leaned over the railing before… pic.twitter.com/msyGSU3hQW

— Collin Rugg (@CollinRugg) September 11, 2024

Ο Bon Jovi μάλιστα φαίνεται να αρχίζει να συνομιλεί μαζί της και να την αποτρέπει από το να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Τελικά, με τη βοήθεια και άλλων παριστάμενων, καταφέρνει να πείσει τη γυναίκα να περάσει πάλι από την μέσα πλευρά της γέφυρας.

«Χρειάζεται η βοήθεια όλων μας για την ασφάλεια του διπλανού μας» ανέφερε ο αστυνόμος Τζον Ντρέικ, ενώ η αστυνομία του Νάσβιλ έγραψε: «Ένα μπράβο στον Jon Bon Jovi και την ομάδα του που βοήθησαν μια γυναίκα στην πεζογέφυρα Seigenthaler, πείθοντάς τη να κατέβει από το περβάζι, πάνω από τον ποταμό, και σώζοντάς τη».

A shout out to @jonbonjovi & his team for helping a woman on the Seigenthaler Ped Bridge Tue night. Bon Jovi helped persuade her to come off the ledge over the Cumberland River to safety. "It takes all of us to help keep each other safe,"–Chief John Drake https://t.co/1YejKJ2WgM

Metro Nashville PD (@MNPDNashville) September 11, 2024

Διαβάστε επίσης

Η αντίδραση της Κέιτι Πέρι στο… περιπλανώμενο βλέμμα του Ορλάντο Μπλουμ πάνω στην Κιμ Καρντάσιαν

Μέγκαν Μαρκλ: Η άβολη στιγμή που η Όπρα Γουίνφρεϊ διακόπτει την ομιλία της (Video)

Ντένζελ Ουάσινγκτον: «Οφείλω την καριέρα μου στον Τζέιμς Ερλ Τζόουνς»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jon Bon Jovi, Έσωσε, – Συγχαρητήρια, Video,Jon Bon Jovi, esose, – sygcharitiria, Video