Mega: Τον Νοέμβριο η εκκίνηση στην ελεύθερη τηλεόραση, για τη συγκλονιστική σειρά «17 Κλωστές»

Η σειρά «17 Κλωστές», παραγωγή της Cosmote TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, «πατά» στο ομότιτλο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, το οποίο έχει στο επίκεντρο του ίσως το αγριότερο άγνωστο έγκλημα της Ελλάδας, ετοιμάζεται να κάνει τη διαδρομή της στην ελεύθερη τηλεόραση, μέσα από το Mega, έπειτα από την πρώτη προβολή της στην συνδρομητική πλατφόρμα. 

Η ιστορία διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909, στα

Κύθηρα. Πρωταγωνιστής ένας ντόπιος τσαγκάρης που οδηγήθηκε σε μια από τα μαζικότερες δολοφονίες στα ελληνικά χρονικά.

Περιγράφεται ως το έγκλημα του αιώνα καθώς ο φιλήσυχος Τσιριγώτης τσαγκάρης- στη σειρά παρουσιάζεται ως Αντώνης -«Καστελάνος»- Γερακίτης (παραλλαγμένο το πραγματικό όνομα του δράστη)- δολοφόνησε 15 συγχωριανούς του για εκδίκηση στο χωριό Καλοκαιρινές Κυθήρων. Εκτιμάται ότι κινήθηκε με κίνητρο την εκδίκηση για την κοινωνική αδικία, τον στιγματισμό, την απόρριψη και την περιθωριοποίηση που είχε βιώσει. To Mega, έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής στα μέσα της χρονιάς, εντάσσει τη σειρά σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονομου–Κάτιας Κισονέργη, από τον επόμενο μήνα.

Το πρώτο επεισόδιο λέγεται ότι έλαβε θέση στο πρόγραμμα του καναλιού, το βράδυ της Κυριακής 3 Νοεμβρίου.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Πάνος Βλάχος, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Φώτης Θωμαΐδης, Θάνος Τοκάκης, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστης Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστος Βελιάνος, Θράσος Σταθόπουλος, Τάσος Σωτηράκης, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Ελένη Δαφνή, Νικόλας Δροσόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Με γορίλες αρχίζει το «The reunion» των Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργου Μαυρίδη (Video)

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: «Κονταροχτυπιούνται» για την πρωτιά στην τηλεθέαση

Alpha: Νυχτιάτικα το τηλεπαιχνίδι «Moneydrop» από την ερχόμενη βδομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, Νοέμβριο, 17 Κλωστές,Mega, noemvrio, 17 klostes